Loading...

10 waardevolle cadeau-tips voor het behalen van je zwemdiploma

Maanden heb je gezwoegd tijdens de zwemles. Ja jij ook als ouder. Dan heb jij en je kind vanzelfsprekend een origineel en uniek cadeau verdiend.

ZWEMDIPLOMA GEHAALD? 10 WAARDEVOLLE CADEAU-TIPS VOOR HET AFZWEMMEN.

Welkom bij Zwembadvergelijker.nl. De Zwembadvergelijker is dé website voor mensen die op zoek zijn naar een openbaar zwembad met als doel in het water aan hun gezondheid te werken.

Tevens schrijft de Zwembadvergelijker blogs over zwemgerelateerde onderwerpen waaronder de blog, ‘diplomazwemmen, een super prestatie voor jouw kind’.

Na maanden ploeteren en elke week heen en weer naar het zwembad, is het dan eindelijk zover, je kind, kleinkind, neefje of nichtje gaat het felbegeerde zwemdiploma halen.

In de eerste maanden ging het wat vaak traag en zat het soms mee en soms tegen. Na de eerste periode wordt ‘de kleine’ dan beloond met bijvoorbeeld een sticker voor badje 1. Daarna volgt badje 2, 3 enzovoort.

Dan is het moment aangebroken dat je kind mag afzwemmen of proefzwemmen, zodat hij of zij daarna mag afzwemmen. Zicht op diploma A, B of C. Super!

Voor minimaal de ouders van de zwemtopper is het dan handig om een uniek en leuk cadeau te hebben, zodat het kind een aandenken heeft en met trot aan iedereen kan tonen dat het zwemdiploma binnen is.

Dit had jij wellicht vroeger ook door middel van een gestikt borduursel op je zwembroek of badpak? 

Tja, die goeie oude tijd. Nu kan het echt anders, unieker en origineler, waarbij je kind en jij als ouder trots kunt zijn op de prestaties van je kind. Ik neem je mee naar 10 cadeautips voor na het afzwemmen van het zwemdiploma.

Natuurlijk kun je ook iets moois aanschaffen voor de verjaardag, maar de zwembadvergelijker is voor een grootste gedeelte gericht op de zwemmer, in het bijzonder de zwemles, diplomazwemmen het stimuleren om door te gaan met zwemmen.

De reacties van de cadeaus die we hier tonen zijn erg positief zijn van zowel degene die het cadeau geeft als de afzwemmer die tijdens de zwemlessen en het diplomazwemmen enorm zijn of haar best heeft gedaan.

Het voordeel van alle producten en de designs is dat je zelf nog aanvulling kan doen door er een persoonlijk tekst aan toe te voegen. Je kunt ook de afbeelding vergroten of te verkleinen.

Zie hieronder voor de uitleg en om door middel van een filmpje de uitleg te bekijken.

Hieronder zijn ze dan. De 10 cadeautips om te geven voor de zwemmers die hun zwemdiploma hebben gehaald of voor de zwemliefhebbers als verjaardagscadeau. Mocht je meteen willen checken wat er allemaal ‘in store’ is klik dan hier. 

10 cadeautips voor het afzwemmen

T-shirt Design ‘Ik heb mijn zwemdiploma’ 

De nummer 1 top seller! Het t-shirt met het zwemkind erop is er in velen soorten en maten. In de webshop is een onderdeel zwemles speciaal gericht voor het afzwemmen.

De designs zijn zowel met letter A, B, en C en ook met gefeliciteerd erop. Dus scroll lekker naar jouw beste optie, want er zijn legio aan mogelijkheden. 

Deze t-shirts worden vrijwel altijd besteld op het moment dat iemand A, B of C heeft gehaald zonder dat er expliciet staat of het voor zwemdiploma A, B of C is.

Tegenwoordig kiest men ook wel eens voor een super coole drinkbeker of theemok, die functioneel zijn en dus erg in trek. 

Hoodie met zwemkind die het diploma heeft gehaald

De hoodie met de NR.1 designs die vaak gedragen kunnen worden voor of na de zwemles.

Super te gek natuurlijk om te laten zien dat je het A diploma hebt gehaald en dan ook nog eens gebruik maakt van dit praktisch handige cadeau.

De echte zwemmer die bijvoorbeeld doorgaat voor B, C of zelf aansluit bij de zwemvereniging zal deze hoodie met trots dragen.

Voordat je het water in gaat trek je de Hoodie natuurlijk uit maar daarna, voordat je het koud krijgt, trek je deze weer aan zodat je het niet koud krijgt. Aan iedereen kun je trots tonen, in het hol van de leeuw ‘het zwembad’ dat jij je zwemdiploma hebt gehaald.  

Een fijn moment, afgezwommen!

Als je eenmaal je zwemdiploma hebt gehaald is het altijd leuk om iets te hebben waaraan je terug kunt denken aan die tijd. Die tijd dat je elke week naar de zwemles ging en nieuwe vrienden maakten in het zwembad.

Een shirt met lange mouwen met een hele grote Zee Leeuw die als een ‘waterrat’ veel plezier beleeft in het water. 

Leuk, ludiek en vooral een functioneel met aandenken!

Bestel dit long sleeve shirt hier!

Deze zee leeuw is toe aan een lekkere duik

Waterpolo!

Ben je gek op waterpolo? Dit supercoole waterpolo design wordt zeer regelmatig aangeschaft op een drinkbeker.

Deze drinkbeker wordt dan meegenomen naar de waterpolo training waardoor je voor, tijdens en na de waterpolo training of wedstrijd gebruik kan maken van dit cadeau met het coole en vooral zeer unieke en originele waterpolo design.

Waterpoloplayers playing waterpolo

T-shirt – Ach Lama Joh!

Degenen die blij zijn dat het echt afgelopen is die zal de volgende keer met iets minder plezier naar het zwembad gaan.  Op de vraag: “zin om nog naar het zwembad te gaan?” zal het antwoord dan zijn: Ach laat maar joh, ik ga liever iets anders doen. 

Schaf hier dit zeer ludieke T-shirt aan. 

ACH, LAMA JOH!, oftwel, ach laat maar joh!

T-shirt met een super grappig zwemdesign

 De supergrappige ‘Iam Chicken Out’ design wordt ook vaak bedrukt op een t-shirts omdat dit design veel aandacht trekt van omstanders zodra je dit shirt draagt.

Het doet je misschien ook denken aan die tijd dat je voor de eerste keer iets moest doen, waaronder zwemmen leren, of dat je weer eens als eens koukleum stond te rillen naast de badrand, zodra je weer in de rij moest staan om een duik te nemen.

Ik kan me dat nog heel goed herinneren en als ik naar dit shirt kijk lijkt het wel alsof ik in de spiegel kijk. 😉

Cool T-shirt voor zwemdiploma B

Speciaal voor diegene die zwemdiploma B hebben gehaald is dit design gemaakt. Super uniek en een geweldige cadeautip als aandenken.

Na het afzwemmen van diploma B ben je helaas nog geen volwaardige zwemmer, maar het moet toch gevierd worden en ben je wel klaar om voor C te gaan. Wie wilt dat nu niet?

Lieftallige Bij die haar zwemdiploma heeft gehaald.

Deze zeer charmant en lieftallige BIJ die aangeeft dat het zwemdiploma binnen is. Super lief en leuk voor op verschillende producten. 

De meisjes bestelden deze vaak in een zeer functionele en relaxte hoodie, maar ook op een t-shirt te vergelijken

Super lekker voor thuis op de bank als je weer eens je favoriete film opzet, maar ook voor- en nadat je gaat zwemmen is deze Hoodiejurk ideaal voor de sportieve ladies onder ons. 

Ik heb mijn zwemdiploma

Vet shirt, Swim Junkie

De designs van zwembadvergelijker zijn voor het grootste gedeelte gericht op zwemmen, zwemles, het behalen van het zwemdiploma, het afzwemmen en op waterpolo.

Maar een aantal designs zijn gewoon zo leuk zodat ze ook als cadeau bij verjaardagen, en vaak op een t-shirt, worden aangeschaft.

Als echte zwemtopper kun je laten zien dat je ook echt doorgaat met zwemmen. Op voor je volgende zwemdiploma zouden wij zeggen. Ben een echte Swim Junkie.  Het design is zo ludiek, origineel en uniek.

De dames zijn helemaal into de Mermaid deze dagen. Het zeemeermin zwemmen is helemaal in. De meest vraag naar items voor wat betreft het zeemeermin zwemmen zijn deze. Te bedrukken op alle producten waaronder een Cap, Hoodie en t-shirts.

Ocean Girl, Little Mermaid, zwemmen, swimming.

Badmuts, zwembril of snorkelbril?

Afgezwommen en nu door? Ga je door voor B, C of zelf nadat het diploma C binnen is naar een zwemvereniging? Dan kun je wel wat hulpmiddelen gebruiken.

Wat denk je van een zwembril, een badmuts voor de bescherming van je haren en misschien wel een vette duikbril met snorkel zodat je in de zee vissen kunt bekijken?

We hebben een selectie gemaakt van de best beoordeelde brillen, badmutsen en duikbril om mee te snorkelen!

Nog niet gevonden waar je naar op zoek was? Klik hier voor 22 cadeautips voor het afzwemmen

Voor alle overige designs klik hier.

Mocht je als ouder of grootouder wat meer willen weten over de verschillende soorten aquasporten en weer eens willen starten met bewegen en je zit te denken aan Aquajoggen, Aquarobics, Aquazumba, Aquafloat, seniorenzwemmen of babyzwemmen?

Lees je dan hier alle informatie zodat je voorbereid om naar het zwembad gaat. Enjoy!!

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€7,95)
bol.com (€9,70)
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 02:57

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€4,95)
bol.com (€8,95)
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 02:51

Verkrijgbaar bij

bol.com (€26,95)
blokker.nl (€26,99)
decathlon.nl
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 03:45

Verkrijgbaar bij

bol.com (€26,95)
blokker.nl (€26,99)
decathlon.nl
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 03:44

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€19,95)
bol.com (€25,95)
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 03:15

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€12,95)
blokker.nl (€15,75)
bol.com (€15,75)
Laatst bijgewerkt op: 24 juni 2024 - 03:16

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.