Black Friday 2021Black Friday 2021

10 waardevolle cadeau-tips voor het behalen van je zwemdiploma

Maanden heb je gezwoegd tijdens de zwemles. Ja jij ook als ouder. Dan heb jij en je kind vanzelfsprekend een origineel en uniek cadeau verdiend.

Na maanden ploeteren en elke week heen en weer naar het zwembad, is het dan eindelijk zover, je kind, kleinkind, neefje of nichtje gaat het felbegeerde zwemdiploma halen.

In de eerste maanden ging het wat vaak traag en zat het soms mee en soms tegen. Na de eerste periode wordt ‘de kleine’ dan beloond met bijvoorbeeld een sticker voor badje 1. Daarna volgt badje 2, 3 enzovoort.

Dan is het moment aangebroken dat je kind mag afzwemmen of proefzwemmen, zodat hij of zij daarna mag afzwemmen. Zicht op diploma A, B of C. Super!

Voor minimaal de ouders van de zwemtopper is het dan handig om een uniek en leuk cadeau te hebben, zodat het kind een aandenken heeft en met trot aan iedereen kan tonen dat het zwemdiploma binnen is. Dit had jij wellicht vroeger ook door middel van een gestikt borduursel op je zwembroek of badpak? 

Tja, die goeie oude tijd. Nu kan het echt anders, unieker en origineler, waarbij je kind en jij als ouder trots kunt zijn op de prestaties van je kind. Ik neem je mee naar 10 cadeautips voor na het afzwemmen van het zwemdiploma.

Natuurlijk kun je ook iets moois aanschaffen voor de verjaardag, maar de zwembadvergelijker is voor een grootste gedeelte gericht op de zwemmer, in het bijzonder de zwemles, diplomazwemmen het stimuleren om door te gaan met zwemmen.

De reacties van de cadeaus die we hier tonen zijn erg positief zijn van zowel degene die het cadeau geeft als de afzwemmer die tijdens de zwemlessen en het diplomazwemmen enorm zijn of haar best heeft gedaan.

Het voordeel van alle producten het designs is dat je zelf nog aanvulling kan doen door er een persoonlijk tekst aan toe te voegen of je afbeelding te vergroten of te verkleinen.

Klik hieronder voor de uitleg en om door middel van een filmpje de uitleg te bekijken.

Hieronder zijn ze dan. De 10 cadeautips om te geven voor de zwemmers die hun zwemdiploma hebben gehaald of voor de zwemliefhebbers als verjaardagscadeau. Mocht je meteen willen checken wat er allemaal ‘in store’ is klik dan hier. 

imgalgemeen 1140x200 dutch 1560763619702

1. Het t-shirt met het zwemkind erop is er in velen soorten en maten. In de webshop is een onderdeel zwemles speciaal gericht voor het afzwemmen. De designs zijn zowel met letter A, B, en C en ook met gefeliciteerd erop. Dus scroll lekker naar jouw beste optie, want er zijn legio aan mogelijkheden. 

Deze t-shirts worden vrijwel altijd besteld op het moment dat iemand A, B of C heeft gehaald zonder dat er expliciet staat of het voor zwemdiploma A, B of C is. Tegenwoordig kiest men ook wel eens voor het mondkapje en de alloude drinkbeker of theemok is ook zeer in trek. 

2. De hoodie met de NR.1 designs die vaak gedragen kunnen worden voor of na de zwemles. Super te gek natuurlijk om te laten zien dat je het A diploma hebt gehaald en dan ook nog eens gebruik maakt van dit praktisch handige cadeau.

De echte zwemmer die bijvoorbeeld doorgaat voor B, C of zelf aansluit bij de zwemvereniging zal deze hoodie met trots dragen.

Voordat je het water in gaat trek je de Hoodie natuurlijk uit maar daarna, voordat je het koud krijgt, trek je deze weer aan zodat je het niet koud krijgt. Aan iedereen kun je trots tonen, in het hol van de leeuw ‘het zwembad’ dat jij je zwemdiploma hebt gehaald.  

3. Er is een aantal kinderen die doorgaan met zwemmen na het behalen van het C zwemdiploma C. Zij gaan sluiten zich vaak aan bij de zwemvereniging en als ze een teamspeler zijn bij de waterpoloclub.

Dit supercoole waterpolo design wordt zeer regelmatig aangeschaft op een drinkbeker. Deze drinkbeker wordt dan meegenomen naar de waterpolo training waardoor je voor, tijdens en na de waterpolo training of wedstrijd gebruik kan maken van dit cadeau met het coole en vooral zeer unieke en originele waterpolo design.

4. Degenen die echt van zwemmen houden willen dit op een stoere manier laten zien. Dit door de tekst ‘Eat My Bubbels’ op een long-sleeve shirt die ze net voordat ze gaan zwemmen uittrekken en na het zwemmen weer aantrekken. ‘Eat My Bubbels’.

Eat My Bubbles zwemmen, swimming, zwemles, zwembad

5. De supergrappige ‘Iam Chicken Out’ design wordt ook vaak bedrukt op een t-shirts omdat dit design veel aandacht trekt van omstanders zodra je dit shirt draagt.

Het doet je misschien ook denken aan die tijd dat je voor de eerste keer iets moest doen, waaronder zwemmen leren, of dat je weer eens als eens koukleum stond te rillen naast de badrand, zodra je weer in de rij moest staan om een duik te nemen.

Ik kan me dat nog heel goed herinneren en als ik naar dit shirt kijk lijkt het wel alsof ik in de spiegel kijk. 😉

I Chicken Out Without Text

6. Speciaal voor diegene die zwemdiploma B hebben gehaald is dit design gemaakt. Super uniek en een geweldige cadeautip als aandenken. Na het afzwemmen van diploma B ben je helaas nog geen volwaardige zwemmer, maar het moet toch gevierd worden en ben je wel klaar om voor C te gaan. Wie wilt dat nu niet?

img728x90 1587716609286

7. Deze zeer charmant en lieftallige BIJ die aangeeft dat het zwemdiploma binnen is. Super lief en leuk voor op verschillende producten.  De dames bestelden deze vaak in een zeer functionele en relaxte Hoodiejurk.

Super lekker voor thuis op de bank als je weer eens je favoriete film opzet, maar ook voor- en nadat je gaat zwemmen is deze Hoodiejurk ideaal voor de sportieve ladies onder ons. 

Ik heb mijn zwemdiploma
Ik heb mijn zwemdiploma

8. De designs van zwembadvergelijker zijn voor het grootste gedeelte gericht op zwemmen, zwemles, het behalen van het zwemdiploma, het afzwemmen en op waterpolo. Maar een aantal designs zijn gewoon zo leuk zodat ze ook als cadeau bij verjaardagen, en vaak op een t-shirt, worden aangeschaft.

De “switch the tv on” design vinden veel kinderen en volwassenen over het algemeen zeer grappig. Hieronder een voorbeeld bedrukt op een rugzak. Overigens zeer ideaal om mee te nemen naar het zwembad. Het design is zo uniek dat je meteen weet dat deze rugzak van jou is. 

Switch The Tv Off Please?
Switch The Tv Off Please?

9. De damens zijn helemaal into de Mermaid deze dagen. Het zeemeermin zwemmen is helemaal in. De meest vraag naar items voor wat betreft het zeemeermin zwemmen zijn deze. Te bedrukken op alle producten waaronder een Cap, Hoodie en t-shirts.

Mermaid is playing with a fish in the water

10. Je hebt als ouder vast vaak gehoord, gaan we vandaag zwemmen? Is het vandaag zwemles? Wat!? De zwemles gaat niet door?

Dit design zegt natuurlijk alles. Als je echt van zwemmen houdt en je gaat normaliter bijna elke dag dan is deze cap enorm cool!. Om je frustratie te laten zien dat je niet mag zwemmen op dat moment, zet je m dan ook gewoon op en laat je aan iedereen weten hoe jij je op deze dag voelt.  

Voor alle overige designs klik hier.

Mocht je als ouder of grootouder wat meer willen weten over de verschillende soorten aquasporten en weer eens willen starten met bewegen en je zit te denken aan Aquajoggen, Aquarobics, Aquazumba, Aquafloat, seniorenzwemmen of babyzwemmen?

Lees je dan hier alle informatie zodat je voorbereid om naar het zwembad gaat. Enjoy!!

Filter Categories
Load More (26)
Profielfoto

Zwembad Vergelijker

Hallo! Zwembadvergelijker vergelijkt het zwemaanbod, de faciliteiten en de tarieven van de meest aangeboden zwemactiviteiten. Het doel is de bezoeker snel van informatie te voorzien, waarbij een zwembad forum, blogpagina en nieuwsbrieven ondersteunen om bezoekers verder op de hoogte te houden.

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.