Loading...

De Zwembadvergelijker

De zwembadvergelijker van Nederland

Volg de Zwembadvergelijker op Social Media en blijf op de hoogte!

Vergelijk alle zwembaden in Nederland! Ons team kent veel zwembaden in het land. Het doel is om voor jou inzichtelijk te maken wat de verschillen en overeenkomsten zijn, zodat je op basis van de juiste informatie kunt bepalen naar welk zwembad je wilt gaan, welke zwemlessen je af wilt nemen, waar je tegen een lager tarief in de buurt kunt banen zwemmen etc. Wij zijn er voor elke zwembadbezoeker. Mocht je vragen hebben of mis je informatie, schroom niet om dit kenbaar te maken. Jouw informatie is van grote waarde voor iedere zwembadbezoeker
Voor bezoekers als voor ondernemers hebben we een FAQ lijst samengesteld die antwoord geeft op de meest gestelde vragen over Zwembadvergelijker. Mochten er vragen zijn die hier niet op staan, schroom dan niet om contact met ons te zoeken via het contactformulier.
De zwembadvergelijker heeft zijn eigen webshop met t-shirts, tassen, buttons en andere coole items. Deze producten zijn voornamelijk bedoeld voor de zwemliefhebbers en de afzwemmers die net hun zwemdiploma hebben behaald. Leuk om bijvoorbeeld een gaaf afzwem t-shirt voor zwemdiploma A, B, of C cadeau te doen. De webshop is samen met Spreadshirt tot stand gekomen. Klik op onderstaande knop om naar de 'zwembadvergelijker webshop' te gaan.
De Zwembadvergelijker

Vergelijk zwemactiviteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt het ctiviteitenaanbod waaronder zwemlessen, aquarobics, aquajoggen en ouder-kind zwemmen.

Blogs en informatie

De zwembadvergelijker verzorgt zelf of in samenwerking met derden blogposts. Deze blogposts zijn gericht om voor bezoekers te informeren over informatie in de breedste zin betreffende zwembaden. Wil jij een blog schrijven, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

VERGELIJK ZWEMBAD TARIEVEN

In onze zwembadvergelijker kun je de tarieven van onder meer banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen, doelgroepen, 0-4 jaar zwemmen en senioren zwemmen vergelijken.

Vergelijk zwembad faciliteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt vrijwel alle faciliteiten van publieke zwembaden. Denk aan parkeergelegenheid, horeca, 25 meterbad, 50 meterbad en temperatuur.

Vergelijk inhoudelijke elementen van activiteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt inhoudelijke elementen van activiteiten waaronder zwemlessen. Te denken valt aan groepsgroottes, soort diploma en duur van de zweleslestijden

Webshop Zwembadvergelijker

De Zwembadvergelijker heeft een webshop met allerlei zwem-gerelateerde designs. Zoek je een cadeautje voor het diplomazwemmen? Een zwemcadeautje voor het afzwemmen? Dan ben je bij onze webshop op het goed adres.

Populaire zwemaanbieders in de regio

Voorkeurs vermelding zwembad-onderneming

Stel dat een bezoeker van zwembadvergelijker.nl een zwembad zoekt in de regio Den Haag. Vind je het dan belangrijk dat jouw onderneming als eerste zichtbaar is? Dit is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Bij meerdere aanvragen voor deze feature van een zwembad-onderneming in dezelfde regio zal de Gps-locatie van bezoeker bepalend zijn ten opzichte van de Gps-locatie van de zwembad-onderneming.
Dit is wat bezoekers over Zwembadvergelijker zeggen.
Mijn kind is snel afgeleid. Dit heb ik ondervonden tijdens de zwemles in een groot zwembad in de buurt. Toen ik merkte dat het allemaal wel heel lang duurt ben ik op zoek gegaan naar een zwemschool met kleine groepjes. Door de vergelijker van de Zwembadvergelijker te gebruiken kreeg ik snel overzicht in de mogelijkheden in mijn buurt. Ik zag ook meteen de verschillen in prijs. Heel fijn om snel het overzicht te hebben van het zwemlesaanbod in de buurt.
Super leuk afzwemcadeautje gekocht voor het afzwemmen van mijn kind. We vonden het super leuk. Dan voor jullie tips!