De Zwembadvergelijker

De zwembadvergelijker van Nederland

Volg de Zwembadvergelijker op Social Media en blijf op de hoogte!

Vergelijkt alle zwembaden in Nederland Ons team kent veel zwembaden in het land. Het doel is om voor jou inzichtelijk te maken wat de verschillen en overeenkomsten zijn, zodat je op basis van de juiste informatie kunt bepalen naar welk zwembad je wilt gaan, welke zwemlessen je af wilt nemen, waar je tegen een lager tarief in de buurt kunt banen zwemmen etc. Wij zijn er voor elke zwembadbezoeker. Mocht je vragen hebben of mis je informatie, schroom niet om dit kenbaar te maken. Jouw informatie is van grote waarde voor iedere zwembadbezoeker

Voor bezoekers als voor ondernemers hebben we een FAQ lijst samengesteld die antwoord geeft op de meest gestelde vragen over Zwembadvergelijker. Mochten er vragen zijn die hier niet op staan, schroom dan niet om contact met ons te zoeken via het contactformulier.

De zwembadvergelijker heeft zijn eigen webshop met t-shirts, tassen, buttons en andere coole items. Deze producten zijn voornamelijk bedoeld voor de zwemliefhebbers en de afzwemmers die net hun zwemdiploma hebben behaald. Leuk om bijvoorbeeld een gaaf afzwem t-shirt voor zwemdiploma A, B, of C cadeau te doen. De webshop is samen met Spreadshirt tot stand gekomen. Klik op onderstaande knop om naar de 'zwembadvergelijker webshop' te gaan.

De Zwembadvergelijker
1470399671 SEO

Vergelijk activiteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt het ctiviteitenaanbod waaronder zwemlessen, aquarobics, aquajoggen en ouder-kind zwemmen.

1470399715 E Commerce

Blogs en informatie

De zwembadvergelijker verzorgt zelf of in samenwerking met derden blogposts. Deze blogposts zijn gericht om voor bezoekers te informeren over informatie in de breedste zin betreffende zwembaden. Wil jij een blog schrijven, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

1470399662 Marketing

Vergelijk zwembad tarieven

In onze zwembadvergelijker kun je de tarieven van onder meer banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen, doelgroepen, 0-4 jaar zwemmen en senioren zwemmen vergelijken.

1470399674 App Development

Vergelijk zwembad faciliteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt vrijwel alle faciliteiten van publieke zwembaden. Denk aan parkeergelegenheid, horeca, 25 meterbad, 50 meterbad en temperatuur.

1470399656 Branding

Vergelijk inhoudelijke elementen van activiteiten

De zwembadvergelijker vergelijkt inhoudelijke elementen van activiteiten waaronder zwemlessen. Te denken valt aan groepsgroottes, soort diploma en duur van de zweleslestijden

1470399667 Newsletter

Zwembad forum

Iedereen heeft wel eens een vraag of komt er even niet meer uit. Als het gaat om zwembaden in de breedste zin is het forum te gebruiken om zowel vragen te stellen als te reageren op vragen van anderen.

Populaire zwemaanbieders in de regio

Voorkeurs vermelding zwembad-onderneming

Stel dat een bezoeker van zwembadvergelijker.nl een zwembad zoekt in de regio Den Haag. Vind je het dan belangrijk dat jouw onderneming als eerste zichtbaar is? Dit is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Bij meerdere aanvragen voor deze feature van een zwembad-onderneming in dezelfde regio zal de Gps-locatie van bezoeker bepalend zijn ten opzichte van de Gps-locatie van de zwembad-onderneming.

Gratis Abonnement voor zwembaden en zwemscholen

Als zwembad of zwemschool (en in de toekomst ook zwemvereniging) wil je jezelf zo goed mogelijk onderscheiden bij potentiële bezoekers en leden. Dit is lastig als je hiervoor weinig tijd en/of mogelijkheden hebt. Zwembadvergelijker kan snel aan de bezoekers van de site laten zien wat de voordelen zijn van jouw aanbod. Je kunt nu gratis en snel een grotere groep bereiken. Zorg ervoor dat de content up-to-date is en je kunt een groot verschil maken ten opzichte van jouw slapende concurrenten.

Dit is wat bezoekers over Zwembadvergelijker zeggen.
Mijn kind is snel afgeleid. Dit heb ondervonden tijdens de zwemles in een groot zwembad in de buurt. Toen ik merkte dat het allemaal wel heel lang duurt ben ik op zoek gegaan naar een zwemschool met kleine groepjes. Door de vergelijker van de Zwembadvergelijker te gebruiken kreeg ik snel overzicht in de mogelijkheden in mijn buurt. Ik zag ook meteen de verschillen in prijs. Heel fijn om snel het overzicht te hebben van het zwemlesaanbod in de buurt.
Hier kan jouw tekst staan. Vertel ons waarom je zwembadvergelijking goed of minder goed vindt. Een foto meesturen wordt op prijs gesteld.