FAQ Zwembad vergelijker

Op deze (FAQ Zwembadvergelijker) Frequent Asked Question pagina wordt uitleg gegeven over Zwembadvergelijker.nl in de breedste zin. Mocht er een vraag zijn die er niet bij staat of is het antwoord op de vraag niet duidelijk, laat het ons weten via het contactformulier. De intentie is om een zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn. 


Inhoudsopgave FAQ

Zwembadvergelijker

FAQ Zwemlestarief

FAQ Doelgroeptarief

FAQ Ondernemers


Jump

Zwembadvergelijker


Ontstaan zwembadvergelijker

Zwembadvergelijker is ontstaan in maart 2019, op het moment dat vrienden zich aan het oriënteren waren voor een geschikt zwembad of zwemschool voor zwemlessen voor hun kinderen. Dit bleek nogal lastig te zijn om de juiste informatie te vinden en vervolgens de juiste keuzes te maken.

Voor wie is zwembadvergelijker bedoeld?

Zwembadvergelijker is er voor bezoekers die informatie zoeken over zwembaden, zwemverenigingen en zwemscholen.
Zwembadvergelijker is er ook voor zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die zich willen onderscheiden.

Wat is zwembadvergelijker

Zwembadvergelijker is een platform dat wordt gerund door medewerkers uit de zwembadbranche voor organisaties in de branche met als doel om bezoekers van goede en juiste informatie te voorzien.
Zwembadvergelijker is een objectief en privaat platform.

Hoe dient zwembadvergelijker de bezoekers?

Zwembadvergelijker dient de bezoekers door zo goed en objectief mogelijk transparantie te bieden van de zwemmogelijkheden in de buurt. Daarbij proberen wij door middel van artikelen en blogs een centraal punt te vormen van informatie die de bezoeker meer inzicht geeft in de gerelateerde onderwerpen.

Wie is er verantwoordelijke voor fouten op het platform zwembadvergelijker?

De gegevens van de ondernemingen zijn door de Zwembadvergelijker of door de lokale onderneming zo nauwkeurig mogelijk ingevuld.  De ingevulde gegevens van de ondernemingen zijn gebaseerd op de internetsite van de betreffende onderneming of gebaseerd op de gegevens die zijn ingevuld door de persoon die de claim heeft gelegd op de betreffende onderneming. Zie je onjuistheden die je zelf niet aan kunt passen, laat het ons dan weten via ons contactformulier.  Zwembadvergelijker aanvaard voor dergelijke fouten geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten. 

Waar komt de informatie vandaan die per onderneming wordt gepresenteerd?

De informatie is in eerste instantie geïnventariseerd vanuit de websites van de ondernemingen zoals bezoekers deze informatie ook kunnen vinden. In sommige gevallen is er contact opgenomen met de ondernemingen, omdat zeer relevante informatie niet op de website van de organisatie staat.

Waarom zijn de meeste foto’s van de ondernemingen hetzelfde?

Dit heeft te maken met copyright. We gebruiken foto’s die vrij te gebruiken zijn totdat foto’s worden aangeleverd met uitdrukkelijke toestemming van de maker. Wij zullen zelf ook foto’s maken van accommodaties die wij dan gebruiken.

Als de informatie niet klopt, waar kan ik dan terecht?

Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als je het contactformulier .


Jump

FAQ Zwemlesinfo


Hoe worden zwemlestarieven vergeleken?

Wij gaan uit van zwemlessen van 45 minuten en rekenen alles terug naar een 45 minuten zwemles. Zo proberen we appels met appels te vergelijken, al beseffen wij ons dat groepsgrootte ook van toepassing is. Groepsgrootte wordt niet meegenomen in combinatie met het tarief, maar kan binnen de Zwembadvergelijker wel in combinatie met de tarieven opgezocht worden.

Hoe worden zwemlessen berekend?

Zwemlessen worden berekend per les. Dus als je een bijvoorbeeld kwartaalabonnement koopt van €100,- dan gaan wij uit van 13 weken. Dit betekent €7,70 per les ervan uitgaande dat een er één keer per week zwemles wordt afgenomen.

Hoe wordt een maandabonnement berekend?

Een maandabonnement wordt vermenigvuldigd met 3 en gedeeld door 13 ervan uitgaande dat een er één keer per week zwemles wordt afgenomen.

Wordt er rekening gehouden met inhaallessen?

Nee, er wordt geen rekening gehouden met inhaallessen.

Ik heb een 4 keer leskaart en mag hier 6 weken over doen. Hoe wordt een les dan berekend?

Een 4 keer leskaart betekent dat je 4 lessen krijgt. Dan wordt een 4 keer leskaart gedeeld door 4.

Mijn zwembad heeft een abonnement waar ik onbeperkt mee kan zwemmen en deelnemen aan zwemlessen. Hoe wordt dit berekend?

Voor de onbeperkte zwemles abonnementen gaan we uit van één keer per week zwemles. We houden de aantal klokuren aan die door het Mullierinstituut is onderzocht. Voor het behalen van het zwemdiploma A ligt dit bijvoorbeeld op 51 klokuren.

Als er meerdere abonnementen worden aanboden door het zwembad, welke wordt er dan gekozen?

Het abonnement waarbij er wordt verwacht dat die het meeste worden afgenomen. Bijvoorbeeld een kwartaalabonnement dat goedkoper is dan het maandabonnement dan rekenen we met het kwartaalabonnement

Hoe wordt een maandabonnement berekend?

We rekenen per kwartaal gedeeld door het aantal weken in het kwartaal. Dus als een maandabonnement €40,- kost, dan reken we 3 x €40,- is €120 gedeeld door 13 is €9,20 per les.

Worden de tarieven afgerond?

Ja, om het niet te ingewikkeld te maken worden alle tarieven afgerond op €0,10. Dus de zwemles met een maandabonnement komt uit op €9,23. We ronden dit af naar €9,20.

Als de informatie niet klopt, waar kan ik dan terecht?

Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als je het contactformulier.


Jump

FAQ Doelgroep tarief


Hoe wordt het doelgroeptarief berekend?

Voor het doelgroeptarief wordt het losse entree tarief gehanteerd. Er wordt geen rekening gehouden met de duur van de activiteit.

De ene doelgroep duurt 45 minuten en een andere 55 minuten duurt. Hoe wordt hiermee omgegaan?

We willen appels met appels proberen te vergelijken, maar door zwembaden worden er zoveel verschillende soorten lessen gegeven en is de duur van een les zo verschillend dat we bij de doelgroepen alleen op prijs vergelijken, terwijl dit in sommige gevallen niet helemaal eerlijk is.

Mijn zwembad heeft een abonnement waar in onbeperkt mee kan zwemmen en deelnemen aan groepen. Hoe wordt dit berekend?

Voor de doelgroepen negeren wij de abonnementen en meerbadenkaarten. We gaan alleen uit van de losse entree.

Worden de tarieven afgerond?

Ja, om het niet te ingewikkeld te maken worden alle tarieven afgerond op €0,10. Dus de zwemles met een maandabonnement komt uit op €9,23. We ronden dit af naar €9,20.

Wordt het tarief van een meerbadenkaart gebruikt?

Neen. Het los bad tarief wordt gebruikt, ondanks het los bad tarief duurder is dan een gemiddeld los bad tarief van een meerbadenkaart.

Als de informatie niet klopt, waar kan ik dan terecht?

Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als je het contactformulier invult.

Terug naar inhoudsopgave


Jump

FAQ Voor Ondernemers

Wat is zwembadvergelijker?

Zwembadvergelijker is een platform voor alle informatie over het aanbod in zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen bedoelt voor (potentiële) bezoekers.

Waarom wil ik gebruik maken van zwembadvergelijker?

Als ondernemer is dit een ideaal platform om je te onderscheiden van de rest. Heel Nederland zal in eerste instantie uitkomen bij de zwembadvergelijker en zoeken naar een zwembad, zwemles of zwemactiviteit in de buurt. Bij de Zwembadvergelijker kan er bijvoorbeeld meteen gezocht worden op soort activiteit, soort zwemles en soort zwembad met de meest gevraagde tarieven erbij.

Is zwembadvergelijker gratis?

Zwembadvergelijker is gratis voor het verstrekken van algemene informatie. Voor feature onderdelen zoals een toppositie claimen in de regio of reclame maken kan er een abonnement worden afgesloten voor een kleine bijdrage.

Hoe kan ik me aanmelden bij de zwembadvergelijker?

Via het contactformulier op de site.