Loading...

Je wilt gaan zwemmen. Daar heb je een zwembad voor nodig, waardoor je nu 100% zeker op zoek bent naar een zwembad in de buurt. Dan ben je bij de Zwembadvergelijker bij het juiste adres.

Zwemles in de buurt

Hier de stappen om te zorgen dat je heel snel het zwembad in de buurt hebt gevonden.

Vind je zwembad in de buurt op Zwembadvergelijker.nl

Klik hier en kom op de vergelijkingssite voor zwembaden en zwemlessen;

Vul je adres in

Vul je adres is vanwaar je vertrekt. Dit kan ook je werk zijn, waardoor je een zwembad in de buurt vanaf je werk zoekt en niet vanuit je huis. Je kunt elk adres invullen. Wat je maar wilt.

Kies je zwembad

Zie de resultaten en kijk welk zwembad het beste bij je past. Er zitten ook zwemscholen tussen dus wel even goed opletten.

Vergelijk de zwemtarieven

Check de zwembaden in jouw buurt, bekijk de tarieven en vind ook meteen het telefoonnummer en e-mailadres het zwembad van jouw keuze.

GezondheidGezondheid

Bel het zwembad bij twijfel

Bel bij twijfel altijd het zwembad op om te vragen of je langs kunt komen om te zwemmen, of wanneer je eventueel je baantjes kunt trekken of een aquasport kunt beoefen;

Route naar het zwembad

Klik op de link voor de routing die je ook meteen in Google Maps kunt openen.

Gevonden!

Op naar het zwembad. Veel zwemplezier!

Voordat je naar het zwembad in de buurt gaat, hier nog enkele praktische tips

Zorg dat je zeker weet dat het zwembad geopend is voor de activiteit die je wilt gaan doen. Dat een zwembad de gehele dag open is, is niet meer van deze tijd. 

Daarbij kunnen de tijden wijzigen en soms zit het zwembad vol. Hierdoor moet je reserveren. 

Koop je ticket online wanneer dit mogelijk is. Zo hoef je niet bij de receptie in de rij te staan en kun je vaak je ticket scannen en doorlopen. 

Zodra je bij het zwembad bent aangekomen en je hebt online geen ticket kunnen kopen, koop een ticket bij de receptionist van het zwembad of laat het betalingsbewijs zien. Soms is er een tourniquet waar je het ticket kunt scannen

Heb je een kluisje nodig voor je kleding? Vergeet niet te vragen of je een muntje van 50 cent nodig hebt. In de meeste gevallen wel.

Wat neem je mee naar het zwembad? 

 • Neem een tas mee die het waterdicht is;
 • Een of twee handdoeken. De lichte microvezel handdoeken vinden wij altijd heel prettig;
 • Een (echte) zwembroek of een badpak;
 • Een sport drinkfles om eventueel tussendoor te drinken;
 • Een snack zodat je jouw energie op pijl houden. Voor na het zwemmen komt dit goed van pas;
 • Een portemonnee, pinpas of ticket;
 • Een muntje van 50 cent voor de kluisjes;
 • Super relaxte kleding voor na het zwemmen. Denk aan een Hoodie en een Joggingbroek;
 • Een hele coole badmuts;
 • Een zwembrilletje zodat je kunt zien waar je heen zwemt;
 • Shampoo om heerlijk uitgebreid te kunnen douchen na het zwemmen. Hoef je thuis niet onder de douche, lekker makkelijk;
 • Een borstel of een kam;
 • Slippers zodat je jezelf niet hoeft te storen als het op dat moment iets minder schoon is op het perron van het zwembad. Dit komt namelijk nog wel eens voor.

Al een tijdje niet meer gezwommen of voor de eerste keer in het zwemwater aan je gezondheid werken? Lees hier het blog ‘zwemmen, 17 handige tips voor beginners’ 

Samengevat

Op Zwembadvergelijker.nl kun je heel simpel en makkelijk je zwembad in de buurt zoeken en vinden. Je kunt ook meteen de entree zwemtarieven vergelijken waardoor je meteen weet wat het allemaal kost. 

Wil je banenzwemmen of bijvoorbeeld Aquajoggen, kijk dan in de vergelijkingsmodule of deze activiteiten bij dat zwembad worden aangeboden.

Je kunt ook eerst de activiteit kiezen en dan het adres invoeren. Super handig!

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.