Loading...

Zwembadvergelijker Ondersteunen

Het aanbod van zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen lopen zover uiteen dat het enorm lastig te vergelijken is.

Toch doen wij een poging om gedurende de jaren de hele branche een stuk transparanter te maken.

Wij hebben de passie om het platform Zwembadvergeljker.nl tot een succes te maken, zodat iedereen die op zoek is naar informatie met betrekking tot het aanbod van zwembaden, wordt geholpen. 

Nu werken wij al jaren in de zwembadbranche en zien we dat er veel mogelijkheden zijn om de (potentiële) bezoekers van onder andere publieke zwembaden en zwemscholen beter te helpen.

Hierdoor hebben wij de Zwembadvergelijker bedacht. Een initiatief dat als hobby is begonnen.

We merken dat er veel gebruik wordt gemaakt van de Zwembadvergelijker. Dit informatieplatform en de tijd die we erin steken is niet in stand te houden zonder eventuele bijdragen van derden.

De Zwembadvergelijker

Zwembadvergelijker ondersteunen

Hier zijn de manieren waarop je Zwembadvergelijker kunt ondersteunen.

Hierdoor kunnen we leuke en nieuwe dingen kunnen blijven posten en we iedereen kunnen helpen te zoeken naar hun ideale zwembad, zwemles en in een later stadium zwemverenigingen.

"Wij werken zonder enige vorm van subsidie en proberen door middel van goed en slim ondernemen Zwembadvergelijker.nl in de lucht te houden. "

Gelieerde links

Wij zijn een deelnemer aan het Daisycon, Odyssey, Awin, Bol.com en het Tradetracker programma.

Dit zijn affiliatie-advertentieprogramma die zijn ontworpen om ons een manier te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar gelieerde sites.

Er zijn verschillende bedrijven die ons belonen als je op links naar hun site klikt! Als jij bijvoorbeeld naar iets op Decathlon, klik je op de link en koop je iets op die site binnen de komende 24 uur dan krijgen wij een kleine commissie.

Het geweldige is dat je niets extra hoeft te betalen, maar je helpt Zwembadvergelijker draaiende te houden! Geweldig toch? Van tijd tot tijd ontvangen wij gratis producten om te beoordelen.

Wij geven altijd onze eerlijke mening en link niet naar iets wat we niet aanbevelen. Ons doel is om je geweldige bronnen te bieden voor producten waar je dol op zult zijn!

Shop

Door onze samenwerking met Spreadshirt en Redbubble hebben wij een shop gecreëerd waarin wij producten verkopen die in de meeste gevallen gelieerd zijn aan zwemmen in de breedste zin. 

De samenstelling van de designs komt tot stand in samenwerking met designers. Voor elke aanschaf ontvangen wij een kleine commissie die ons helpt deze site in de lucht te houden.

De algemene voorwaarden van de Spreadshirt zijn hier te vinden.

Banner reclame

Je hebt vast verschillende banneradvertenties verspreid over Zwembadvergelijker.nl gezien. Wij hopen dat deze advertenties voor jou relevant zijn en je helpen potentiële producten of websites te vinden die passen bij je interesse.

Mocht je zelf vanuit een bedrijf, zwembad of zwemschool een banner willen plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Donatie

Voor niets gaat de zon op wordt wel eens gezegd.

Maar als de Zwembadvergelijker voor jou een belangrijke site is die in jou ogen een belangrijke maatschappelijke waarde dient, dan kun je een schenking doen door middel van een financiële gift of bijdragen aan zeer goede content voor dit platform. 

Abonnementsvormen

Zwembaden en zwemscholen kunnen zich door middel Zwembadvergelijker zich optimaal profileren. Eén van de features is om tegen betaling te allen tijde bovenaan te komen te staan als iemand in je omgeving zoekt.

Dus ondanks de km afstand toch bovenaan met je zwembad of zwemschool? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. 

Dat is het dan! Dit is hoe wij De Zwembadvergelijker van Nederland (en ons hoofd ;-)) boven water houden. Vergeet niet als je vragen hebt te reageren op het forum of via het contactformulier. Alles tips zijn welkom om Zwembadvergelijker.nl te verbeteren.

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.