Loading...

22 Cadeautips voor het behalen van het zwemdiploma.

Een blog over de beste cadeau-ideeën voor je kind die geslaagd is voor het zwemexamen.

Welkom bij Zwembadvergelijker.nl. De Zwembadvergelijker is dé website voor mensen die op zoek zijn naar een openbaar zwembad met als doel in het water aan hun gezondheid te werken.

Tevens schrijft de Zwembadvergelijker blogs over zwemgerelateerde onderwerpen waaronder de blog: mijn kind mag niet afzwemmen, 17 tips of diplomazwemmen, een super prestatie of wat is het verschil tussen Aquajogging en Aquaerobics.

Zwemles-Cadeau-Banner
Klik op de foto en ga meteen naar onze webshop!

Als je kind, of misschien jijzelf, een speciaal cadeau wilt geven dat laat zien hoe trots je bent op het behalen van het zwemdiploma, vind je hier een lijst met enkele geweldige ideeën voor zeer unieke en leuke cadeaus.

Wil je hem of haar verrassen met een leuk afzwemcadeau. Het goede nieuws is dat er veel cadeau-ideeën zijn, maar niet de ideeën die echt zwemles of zwemgerelateerd zijn.

Kijk in deze blog of in de webshop van Zwembadvergelijker.nl naar een cool cadeau voor deze zeer speciale gelegenheid.

Het voordeel van alle producten in onze webshop is dat je bij de designs zelf nog aanvulling kan doen door er bijvoorbeeld een persoonlijke tekst aan toe te voegen . Je kunt ook de afbeelding te vergroten of te verkleinen.

Zie hieronder voor de uitleg en om door middel van een filmpje de uitleg te bekijken.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een cadeau dat zwemgerelateerd is en praktisch bruikbaar om te zwemmen. Denk aan een badmuts voor de zwemmer die in de toekomst nog wat meer zwemslagen wilt gaan maken.

Als je op zoek bent naar iets anders, overweeg dan om hem of haar een zwemtas te geven. Deze zwemtas is erg handig omdat je meteen kunt laten zien dat je kind of jij een zwemtopper bent pur sang.

?c=31829&m=1717245&a=375138&r=&t=html

Als u op zoek bent naar iets minder duur, maar nog steeds nuttig, overweeg dan om ze een zwembril of zwemvinnen te geven. Een zwembril is een uitstekend eindexamencadeau omdat je kind hem vanaf nu elke keer kan gebruiken als hij of zij gaat zwemmen.

22 cadeautips voor het afzwemmen en het behalen van het zwemdiploma

Verkrijgbaar bij

greetz.nl (€3,29)
Laatst bijgewerkt op: 8 november 2022 - 17:45
I Love Swimming, swimdesign, i love swimming! Swimming is my life. Clock
Zwemdiploma A behaald! Clock

Zeemeermin zwempakje

Je hebt je diploma, dus dit is het moment om helemaal los te gaan!

Zou het niet leuk zijn om te gaan zwemmen en zeemeermin spelen in de zee met deze echte zeemeermin staart? E

en klein staartje en een kleurrijke outfit toveren je dochter om in een volwassen zeemeermin en geven haar uren speelplezier.

Gemaakt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers, je kunt ook lessen nemen om een echte zeemeermin te worden!

Dit stoere zeemeermin zwempakje is daar zeer geschikt voor.

Echte zwemvliezen/ Zwemflippers

Voel je als een vis in het water met de hulp van deze zwemvliezen.

Het ontwerp van de staart zorgt ervoor dat je minder kracht hoeft te gebruiken om jezelf voort te bewegen, en het geeft je ook meer beenruimte voor trappen.

Voel je als een dolfijn met deze zwemvliezen, op het land of in het water.

Schoudertas voor zwemdiploma B

Je hebt het verdient. Elke keer met die plastic tas naar het zwembad. Nu mag het wel wat netter vind je niet?

Wij houden van pronken en dat kan met deze tas en het zwemdesign wat op de tas bedrukt is. Deze tas is uniek te noemen. De enige die deze tas heeft, ben jij! Gefeliciteerd met je zwemdiploma B. 

Girl is getting here swimming certificate. Zwemmen, zwemles, zwemcadeau, zwembad, swimmer, swim Tote Bag

Een echte supersoaker waterpistool!

Damn! Altijd al willen hebben, maar om het pistool te vullen moest je altijd de bandjes aan als je dicht bij het water kwam. Nu heb je je zwemdiploma binnen, dus ik zeg betellen deze gave waterpistool.

Natuurlijk niet alleen voor de boys, maar juist voor de stoere girls die de boys tijdens het spelen met water een lesje willen leren. Enjoy water!

Een zwemposter boven je bureau 

Hoe vaak kijk jij niet omhoog als je achter je bureau zit? Jouw kind waarschijnlijk heel vaak. Deze poster is een soort van versiering voor het afzwemmen.

Nee, geen slingers aan de wand, maar een super te gekke poster als aandenken aan die goede oude tijd dat jouw kind het zwemdiploma heeft gehaald. Een top afzwemcadeau!

This huge gentle water drup loves to swim  Poster
Ik heb mijn zwemdiploma Poster

Moderne tegeltjes!

Super te gek dat jij je zwemdiploma hebt gehaald!

Samen met een prachtig cadeau, zoals dit bijzondere tegeltje gemaakt van hoogwaardig keramiek, kun je je prestatie op een speciale manier herinneren. Het tegeltje is 15x15cm en heeft een leuke afbeelding van een krab die uit zijn schelp kruipt.

Zodra je het cadeau uitpakt, kun je meteen de plakhanger erbij pakken en het tegeltje ophangen. Zodat je altijd kunt terugdenken aan dit bijzondere moment!

Een uniek cadeau waar je veel plezier van zult hebben! Gefeliciteerd met je Zwemdiploma! 🐚😊🏊‍♀️

Een supervette nieuwe bike!

Op zoek naar een perfect geschenk voor jouw kleine topzwemmer?

Eindelijk van de zwemles af en je mag nu op voetbal of hockey? Dan moet je daar op een gegeven moment zelf naartoe fietsen.

Dan is deze super coole bike wel het hoogtepunt van je nieuwe hobby niet?

Hoe te gek is het om een nieuwe fiets te krijgen. Een mooie aandenken en afsluiting van al die bloed zweet en tranen gedurende de zwemlessen en een mooie stap (lees trap) naar de toekomst. 

Ludieke kussen voor op de bank

Als je op zoek bent naar een cadeautje voor het afzwemmen is het super fijn als je een functioneel cadeautje krijgt. Een kussen voor op de bank is een voorbeeld van zo’n zwemcadeautje. 

Eén van de designs vinden wij zo cool! ‘ Klaar voor mijn zwemdiploma party!’ En dan met z’n allen, Hoera zwemdiploma A is binnen. Gefeliciteerd.

Girl is getting here swimming certificate. Zwemmen, zwemles, zwemcadeau, zwembad, swimmer, swim Throw Pillow
Bommetje 100% original. Wie maakt de hoogste bom? Je weet het vast nog wel, dat je probeerde het hoogste bommetje te maken zodat je misschien het plafond raakt van het zwembad. Hoe gaaf was dat? Throw Pillow

Oplaasbare Flamingo

Op zoek naar een beetje meer plezier buiten het zwembad? Blaas dit originele luchtbed op voor een ontspannende lounge in de zon.

De oplaadbare Flamingo is groot genoeg om comfortabel plaats te bieden aan twee volwassenen – en de fijne details, zoals de wimpers en een glanzende afwerking, zullen uw vrienden zeker doen grinniken of verwonderd doen opkijken.

Dit luchtbed is ontworpen met een opblaasventiel en kan snel en gemakkelijk worden opgeblazen, waardoor het ideaal is voor op reis.

Verkrijgbaar in roze of blauw en geschikt voor zes jaar en ouder. Deze opblaasbare flamingo laat je voeten gegarandeerd nog meer opvallen!

Een reusachtige opblaasbare flamingo die je overal kunt gebruiken waar er water is. Super te gek als cadeau!

Unicorn badjas voor na het zwemmen. Lekker warm!

Deze felgekleurde badjas met schubben zal elke eenhoornliefhebber blij maken. Wikkel hem om je heen na het douchen, baden of zwemmen om snel warm en droog te blijven.

We hebben genoeg van koude eenhoorns als ze uit het water komen. Ze zijn van nature droog en warm, maar krijgen het koud als ze nat worden. Daarom hebben we de Eenhoorn Badjas uitgevonden voor na het zwemmen

Ons unieke eenhoorns ontwerp zal elke ochtend een glimlach op je gezicht toveren als je uit bed stapt.

Super vette ‘ik heb mijn zwemdiploma’ buttons

Eindelijk heb je jouw zwemdiploma gehaald en dat mag je dan toch laten zien toch? Na die enorme spanning voordat je gaat afzwemmen totdat je weet dat je eindelijk het zwemdiploma te pakken hebt. Laat het zien met deze coole buttons. 

Jongen haalt zwemdiploma A! Swimming, Zwemmen
Ik heb mijn zwemdiploma
Mermaids are beautiful swimmers, zwemmen, swimming
Ik heb mijn zwemdiploma

Een splinter nieuw zwembad alleen voor jou

Een splinter nieuw zwembad in je tuin als cadeautje. Hoe cool is dat?

Dit is geen gewoon zwembad. Dit is het Bestway Steel Pro bovengronds zwembad, dat u met trots aan uw vrienden en familie zult laten zien.

En groot genoeg voor het hele gezin om in te relaxen.

Met een afmeting van maar liefst 3 bij 2 meter kun je de schoolslag zwemmen of de borstcrawl doen en is er nog ruimte voor iemand anders om lekker te relaxen in een kleurrijke opblaasbare ring terwijl jij van de zon geniet.

Zoek deze zomerverkoeling in dit enorme zwembad met een inhoud van 3300 liter water!

Zwemmen wordt nog veel leuker met dit enorme zwembad! 

En daarbij is dit cadeautje perfect om thuis verder te oefenen van wat er tijdens de zwemles is geleerd. Nooit een achterstand meer op je zwemtechniek.

Een rugtas met een afzwemmer erop

Je mag echt wel trots zijn als je doorgaat voor het zwemdiploma B. Je zwemdiploma A is binnen en mogelijk heb je een nieuwe rugzak nodig voor de vervolgcursus zwemles B. 

Let's go for a Swim
Jongen haalt zwem diploma B,Swimming, Zwemmen
Mermaids Life, swimmers, zwemmen, swimming
I Love To Swim Free Style, zwemmen, swimming

Playmobil waterpretpark met glijbanen

Super vet Playmobil Waterpark. 

Het is zomer en iedereen is op zoek naar iets om te doen. De vrienden van jouw kind zijn op vakantie in het subtropische waterpark van Playmobil.

Deze leuke speelset met 199 onderdelen zal uw kind vele uren bezighouden en veel plezier bezorgen.

Zo gedetailleerd als jouw kind is, zal deze speelset de verbeelding van jouw kind stimuleren en de motorische en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Daarbij blijft het zwembad en het zwemmen ’top of mind’. Een cadeau om juist veel herinneringen op te roepen van de zwemles. 

Een roeiboot, en nog wel opblaasbaar ook!

Nu is er geen ontkomen meer aan. Het zwemdiploma is binnen en dan zonder bandjes samen met pa of ma in de boot. Roeien totdat de armen ervan af vallen. Zo lang al naar uit gegeken!

Roeien is een te gekke manier om een leuke tijd op het water te hebben.

De Opblaasbare Intex Seahawk Opblaasboot′ rubberboot is de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige opblaasbare roeiboot die er is!

Vlot roeien, of zwemmen, wacht op jou en een vriend met dit superstabiele vaartuig.

Inclusief een handige pomp om hem snel op te zetten, hoogwaardige roeispanen en een gemakkelijk handvat om hem mee te nemen.

Coole pet met super vette design voor een topper!

Ben je het zat om in de zomer in continu de zon op je bolletje te hebben? Schrijn de zon je in je ogen en wordt het een tijd voor een echte coole cap? Hier is je kans! 

Wil je iets dat met zwemmen te maken heeft of ga je voor een cap waar je stoer voor dag kan komen? Bijvoorbeeld een design van een racewagen om onze Max te supporten? Hoe gaaf is dat?

Dit is een supercool en cadeau voor de pet dragers. Niet te vergeten super functioneel met als aandenken het behalen van je zwemdiploma. Vet cool toch?

Let's go to the max!
I Love To Swim Free Style, zwemmen, swimming
Love To Swim
It's All Fantastic. Relax, Take It Easy and chill.

Easybreath Snorkelmasker

Eindelijk mag je dan zonder bandjes zwemmen. Dit betekent dat je eindelijk met je hele lichaam onder water mag op plekker waar je nog nooit bent geweest.

Met deze Snorkelmasker kun je je lol op. Masker op en gaan met die banan. Opzoek naar die schelpjes tussen het zand in het water. Of die visjes die af en toe onder je doorzwemmen, dat zie je dan perfect.

En dat allemaal zonder je hoofd boven water te houden en je adem in te houden. Vet cool!

De Easybreath snorkelmasker is er speciaal voor de kids vanaf 6 jaar. Precies het juiste moment toch? 

Swim Master Drawstring Bag
Yeah Iam Ready, Hello Summer! Drawstring Bag
Cannot Go For Another Lane Drawstring Bag

Je eigen zwembrilletje

Tijdens de zwemlessen mag je niet vaak je zwembrilletje gebruiken, of je heb les gehad bij Superspetters. Dan heb je al gebruik gemaakt van de zwembril.

Heb je dit niet meegemaakt dan wordt dit je eerste echte zwembril voor de volgende fase. Geen rode ogen meer die ervoor zorgen dat je toch minder ziet onder water. 

Zie scherp en weet wanneer je de rand aan moet tikken om het volgende baantje te gaan zwemmen. Topper!

zwembril xbase dye maat s roze blauw heldere glazen
zwembril met heldere glazen x base dye maat s blauw oranje

Een unieke Apron voor de echte Chef! 

Wat een topreminder aan jouw zwemdiploma. 

Want maanden heb je gestreden voor dit ene zwemdiploma. Je hebt zo vaak aan de kant van het zwembad gestaan met de gedachten hoe het zou zijn als je eenmaal je zwemdiploma hebt?

Ja afzwemmen en dan je diploma ophalen daar is waar je het allemaal voor hebt gedaan. Daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij.

Met dit coole afzwem cadeau kun je aan iedereen laten zien dat je jouw zwemdiploma hebt behaald. Zelf tijdens het koken.

51774231_gnarly-seesaw_6ZXWR
51774231_gnarly-seesaw_6ZXWR

Ocean Girl, Little Swimming Mermaid

De meisjes houden over het algemeen van zeemeerminnen. Dit komt omdat het vaak goede zwemmers zijn, mooi en het spreekt tot de verbeelding.

Geniet van dit ontwerp dat op 77 verschillende producten kan worden geplaatst. Leuk voor een zwemcadeau, verjaardag of zwemdiploma voor een mooi meisje.

Een hele functionele thee mok, om elke ochtend jezelf te herinneren aan de zwemles en natuurlijk vooral aan het behalen van je zwemdiploma.

Een hele coole hoodie met het design van de zeemeermin op de achterkant van de hoodie. Ludiek en uniek! 

Ocean Girl, Little Mermaid, zwemmen, swimming.
Ocean Girl, Little Mermaid, zwemmen, swimming.

Een Haai Snorkelset

Haai haai! Snorkelend ga jij door het water en ziet alle vissen voorbij komen. Je hebt het niet in de gaten, maar de vissen lijken op zich niet angstig te zijn.

Dit in tegenstelling tot degene die om je heen zwommen. Die denken dat je een echte haai bent. 

Nu jij zwemdiploma A of zwemdiploma B hebt gehaald kun je eindelijk alleen met je hoofd onder water naar de vissen kijken. 

Want met bandjes aan ging dit natuurlijk niet. Toen bleef je nog drijven en was het super lastig om je hoofd onder water te houden. 

Dit zwemcadeau is ideaal voor het afzwemmen zodra jij je diploma op zak hebt. Veel zwemplezier!

 

De favoriet van de Zwembadvergelijker van Nederland

De Zwembadvergelijker hoopt hiermee een goede bijdrage te hebben geleverd aan jouw zoektocht naar een uniek afzwem cadeautje. 

Het behalen van een zwemdiploma is niet niets, dus een cadeau voor het afzwemmen is niet overbodig. Een ludiek en uniek cadeautje vinden is vaak lastig. Wij hopen hiermee een bijdrage te hebben geleverd.

Heb je tips voor ons? Schroom deze niet te melden. 

Hieronder onze 2 favoriete designs als afzwem cadeau voor op een T-shirt, een mok of een hoodie. Vooral de hoodie is heerlijk warm na het zwemmen. 

A diver with water in the Goggles, swim, swimming
I Chicken Out Without Text
I Chicken Out

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€58,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:05

Verkrijgbaar bij

bol.com (€13,72)
amazon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:11

Verkrijgbaar bij

amazon.nl
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:07

Verkrijgbaar bij

bol.com (€132,00)
blokker.nl (€140,96)
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:10

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,50)
zwemshop.com (€19,25)
blokker.nl (€25,48)
amazon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:05

Verkrijgbaar bij

badjasparadijs.nl (€28,50)
bol.com (€28,50)
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 04:00

Verkrijgbaar bij

toppy.nl (€779,00)
blokker.nl (€795,23)
bol.com (€816,23)
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:58

Verkrijgbaar bij

blokker.nl (€600,99)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:59

Verkrijgbaar bij

bol.com (€67,99)
blokker.nl (€101,70)
amazon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:46

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,45)
blokker.nl (€26,99)
decathlon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:47

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,95)
blokker.nl (€26,99)
decathlon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:46

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€12,95)
blokker.nl (€15,75)
bol.com (€15,75)
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:16

Verkrijgbaar bij

zwemshop.com (€12,95)
bol.com (€19,25)
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:15

Verkrijgbaar bij

bol.com (€10,16)
amazon.nl
Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2024 - 03:04

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.