Loading...

Je kind mag eindelijk op zwemles en je gaat haastig op zoek naar een zwemles in de buurt. Gelukkig ben je hier terecht gekomen. Zo kun je in 20 seconden weten waar er in jouw buurt zwemlessen worden aangeboden.  

Ben je pas na enkele uren zoeken op het internet bij de vergelijkingssite van de Zwembadvergelijker terecht gekomen? Dan weet je hoe lastig het is de juiste zwemles te vinden.

Je bent op zoek naar antwoorden op vragen zoals, wat kost de zwemles bij mij in de buurt en waar kan ik dan terecht? 

Vind snel en gemakkelijke jouw zwemles in de buurt. 

Het is super simpel om je zwemles in de buurt te vinden nu je bij de Zwembadvergelijker van Nederland bent beland.

Lees hier ook: “vind de beste zwemles in 11 stappen”

Volg deze stappen om binnen 20 seconden de zwemles in de buurt te vinden

Vind je zwemles in de buurt op Zwembadvergelijker.nl

Klik hier en kom op de vergelijkingssite voor zwembaden en zwemlessen;

Vul je adres in

Als je een zwemles in je buurt van je huis wil dan is het verstandig om hier je huisadres in te vullen. Wil je een zwemles in de buurt van je werk, dan vul je jouw werkadres hier in. Vul het adres in waar je jouw kind in je buurt op zwemles wilt hebben. 

Kies je zwembad of soort zwemles (aan de linkerzijde van de pagina, alleen op desktop)

Bekijk de resultaten van alle zwemscholen en zwembaden die tevoorschijn komen.  Je kunt meteen de tarieven zien.

Wil je kijken welke baden in welke omtrek liggen op een landkaart? Geen probleem. Klik op maps en je ziet meteen alle zwembaden en zwemscholen. Zodra je op een icoontje klikt zie je de naam van het zwembad en de tarieven.

Staat ‘Zwemles’ er niet bij dan wordt er geen zwemles aangeboden door dat zwembad of die zwemschool. 

Vergelijk de zwemlestarieven

Check de zwembaden, de zwemlesssen en de zwemlestarieven in de buurt,  en vind ook meteen het adres,  telefoonnummer , e-mailadres en de route naar het zwembad van jouw keuze.

Twijfel je of wil je meer weten over de zwemles? Bel het zwembad op.

Wil je op de bonnefooi naar het zwembad gaan om je bijvoorbeeld in te schrijven voor de zwemles? Bel altijd eerst even op, want het zwembad of de zwemschool is niet altijd in de gelegheid om je te helpen. 

Route naar de zwemles

Klik op de routing link op de locatiepagina van de Zwembadvergelijker en je opent zo de route in Google Maps. Super simpel! 

Gevonden!?

Op naar naar de zwemles bij jou in de buurt?  Veel zwemplezier!

Ps. Kom nog eens terug zodra je een cadeautje nodig hebt voor het afzwemmen voor het diplomazwemmen. We hebben echt super leuke en ludieke cadeaus.

Voordat je naar de zwemles in de buurt gaat, hier nog enkele praktische tips

 • Als het kan probeer je digitaal in te schrijven. Daarna krijg je een bevestiging en is het wachten totdat je wordt opgeroepen. 
 • Duur het je te lang voordat je een belletje krijgt? Neem dan zelf contact op. Bel nooit tijdens de zwemlessen (dus tussen 15:30-18:30 uur, want dan word je waarschijnlijk minder goed geholpen. Ook wordt regelmatig de telefoon niet opgenomen, omdat het te druk is bij de receptie. 
 • Zodra je bent ingeschreven en je hebt de keuze gemaakt voor een zwembad of zwemschool in de buurt zal de eerste les hoop ik spoedig komen. Kom vooral de eerste les een half uurtje eerder. Vooral voor je kind is de eerste les spannend, dus zorg dat er geen stress ontstaat. 

Wat neem je mee naar de zwemles? 

 • Neem een tas mee die het waterdicht is;
 • Een of twee handdoeken. De lichte microvezel handdoeken vinden wij altijd heel prettig;
 • Een (echte) zwembroek of een badpak;
 • Een sport drinkfles voor na de zwemles;
 • Een (gezond) snackje voor na de zwemles;
 • Een portemonnee met cash of pinpas;
 • Super relaxte kleding voor na de zwemles. Denk aan een Hoodie en een Joggingbroek;
 • Een hele coole badmuts;
 • Een zwembrilletje als je deze mag gebruiken tijdens de zwemles. Even checken van tevoren. 
 • Shampoo om toch lekker te ruiken na de zwemles;
 • Een borstel of een kam;

Zo hebben we nog een aantal handig tips over “Zwemmen in kleine groepjes”  en 4 redenen waarom je kind moet douchen voor de zwemles.  

Wil je meer weten over zwemles? Klik hier voor alle blogs die betrekking hebben op zwemles. 

Samengevat

Op Zwembadvergelijker.nl kun je binnen 20 seconden de zwemles in de buurt vinden. Ook kun je heel gemakkelijk zien of waar een zwembad of zwemschool de zwemlessen aanbiedt.  Zo vind je alle zwemlestarieven gebaseerd en dus teruggerekend op een 45 minuten zwemles. Zo weet je meteen wat een zwemles per week kost. 

Wil je als ouder eventueel zelf banenzwemmen of bijvoorbeeld Aquajoggen, kijk dan in de vergelijkingsmodule of deze activiteiten bij dat zwembad worden aangeboden.

Je kunt ook eerst de activiteit kiezen en dan het adres invoeren. Super handig!

Er wordt continu gewerkt om informatie aan te vullen, te verbeteren en up-to-date te houden. Mochten er onderdelen zijn die niet kloppen, laat het ons dan weten. 

Stukje bij beetje wordt het voor ouders makkelijker om een keuze te maken tussen de verschillende zwem(les)aanbieders. 

Heeft de Zwembadvergelijker jou geholpen? Vergeet niet te delen met je vrienden en kennissen die ook op het punt staan dezelfde stappen te volgen. 

Een aantal links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, dit betekent dat wij commissie ontvangen over de voorgestelde producten zodra je via de link een product koopt. Je betaalt niets extra’s maar de commissie helpt ons om zwembaden steeds beter te kunnen vergelijken en gratis informatie te blijven verstrekken.